DIT BLOG

Welkom op dit blog 'lekker eten met weinig zout'!

In maart 2012 startte ik met mijn blog 'De keuken van Martine'. Destijds volgde ik zelf al jaren een streng natriumarm dieet. Ik wilde mijn recepten en ervaringen graag delen op mijn blog.
Inmiddels is er in mijn leven veel veranderd. Ik hoef zelf door veranderingen in mijn eetpatroon niet langer een natriumarm dieet te houden, en daardoor veranderde ook 'De keuken van Martine'. Inmiddels is dit een foodblog geworden vol met eerlijke, gezonde, pure recepten.
Veel 'oude' natriumarme recepten bevatten producten en ingrediƫnten waar ik niet langer mee kook, en waar ik ook niet meer achter sta.
Wel weet ik dat veel mensen nog altijd verplicht zoutarm moeten eten en erg blij zijn met deze recepten. Ik heb besloten om ze daarom op deze 'nieuwe' blog te plaatsen, zodat ze niet verloren gaan. Ook de nieuwe recepten die eenvoudig zoutarm te maken zijn, zal ik hier blijven plaatsen d.m.v. een link naar de keuken van Martine.

Ik wens je veel lees- en kookplezier!

1 opmerking:

  1. Goede middag, Ik zie een pot Knorr natriumarme vleesbouillon 0 gr. natrium, 0 gr. zout. Te koop bij de "betere" supermarkt. Kun je mij vertellen, welke supermarkt bijvoorbeeld? Ik heb bij AH, Jumbo, Deen, Vomar gekeken, maar kan niets vinden.

    BeantwoordenVerwijderen